Xiaomi Pad 6

Xiaomi Pad 6

Puikus galios ir elegancijos derinys.

Nepaliaujamame technologijų pasaulio kaitaliojime „Xiaomi“ tęsia šviesą kaip inovacijų šaltinis. Naujausias pridėtis į įspūdingą „Xiaomi“ liniją yra „Xiaomi Pad 6“ - universalus ir galingas planšetinis kompiuteris, sukurtas iš naujo atrasti jūsų darbo, žaidimų ir pramogų patirtį. Su daugybe modernių funkcijų ir dizaino, kuris tobulai derina formą ir funkciją, „Xiaomi Pad 6“ yra pasiruošęs tapti geriausiu profesionalų ir entuziastų palydovu.

144 Hz WQHD+ "Eye Care" ekranas

Didesnė vizualinė kokybė „Xiaomi Pad 6“ pagrindinis elementas - stulbinantis 11 colių WQHD+ ekranas, kuris pasižymi puikia 2880 x 1800 taškų raiška ir 309 ppi pikselių tankiu. Tai reiškia stulbinamą 1,07 mlrd. spalvų, kurios dėl 99 % DCI-P3 spalvų gamos aprėpties išsiskiria tikroviškumu. Nesvarbu, ar redaguojate vaizdus, žiūrite filmus, ar žaidžiate žaidimus, 144 Hz ekrano atnaujinimo dažnis užtikrina sklandžią vaizdo kokybę, kuri ypač naudinga žaidėjams, norintiems sklandžios ir įtraukiančios patirties. Tačiau tai dar ne viskas - „Xiaomi“ pagalvojo apie jūsų akių sveikatą ir įdiegė „TÜV Rheinland“ sertifikuotą „Low Blue Light“ technologiją, kuri sumažina akių nuovargį ilgai naudojant ekraną.

Didžiausias našumas su „Snapdragon 870“ mobiliąja platforma

„Xiaomi Pad 6“ naudoja galingą „Snapdragon 870“ mobiliąją platformą. Jos aštuonių branduolių procesorius, kurio taktinis dažnis siekia 3,2 GHz, užtikrina neįtikėtinai spartų veikimą, idealiai tinkantį daugiaprogramėms ir daug išteklių reikalaujančioms programoms. Efektyvų duomenų apdorojimą užtikrina „Qualcomm AI Engine“, o 7 nm technologinis procesas skatina energijos vartojimo efektyvumą. „Snapdragon 870“ ir įspūdingos 8840 mAh baterijos derinys užtikrina, kad planšetinis kompiuteris be vargo susidoros ir su darbo, ir su laisvalaikio poreikiais.

Audiovizualinė vertė: „Dolby Vision®“, „Dolby Atmos®“ ir keturi garsiakalbiai

Su „Xiaomi Pad 6“ svarbiausia - įtraukiančios pramogos. „Dolby Vision®“ technologija pagerina jūsų vizualinę patirtį, o „Dolby Atmos®“ palaikymas garsą paverčia trimačiu garsovaizdžiu. Keturių planšetės garsiakalbių komplektas užtikrina sodrų ir įtraukiantį stereo garsą, nesvarbu, ar mėgaujatės muzika, filmais, ar virtualiais susitikimais. Xiaomi Pad 6 užtikrina pojūčius užburiančius garso ir vaizdo potyrius - nuo subtilių simfonijų iki širdį virpinančių roko pasirodymų.

Elegancija ir ilgaamžiškumas

Plonas vientisas „Xiaomi“ dizainas įsipareigojimas tobulinti dizainą akivaizdus ploname ir elegantiškame vientisame „Xiaomi Pad 6“ dizaine. Iš aliuminio lydinio pagamintas planšetinis kompiuteris sveria vos 490 g, todėl yra itin nešiojamas. Itin plonas 6,51 mm rėmelis pabrėžia platų ekraną, sukurdamas vizualinį malonumą, kuris yra tiek pat elegantiškas, kiek ir funkcionalus. Galimos pilkos „Gravity Gray“, šampano ir miglotai mėlynos spalvos, „Xiaomi Pad 6“ atspindi „Xiaomi“ 13 serijos flagmanų rafinuotumą, užtikrindamas, kad visada būsite profesionalūs ir stilingi, kad ir kur eitumėte.

Naujai apibrėžtas universalumas: „Xiaomi Smart Pen“ (2 kartos) ir „Xiaomi Pad 6“ klaviatūra

„Xiaomi Pad 6“ pranoksta lūkesčius su įvairiais priedais, kurie didina produktyvumą ir kūrybiškumą. „Xiaomi Smart Pen“ (2-osios kartos) paverčia planšetinį kompiuterį jūsų idėjų audeklu, siūlo greito ekrano nuotraukų darymo galimybes ir sklandžią integraciją su programėle „Notes“. Klaviatūra „Xiaomi Pad 6“ dar labiau padidina funkcionalumą, suteikdama asmeninius sparčiuosius klavišus, atitinkančius jūsų unikalius poreikius. Nesvarbu, ar užsirašinėjate pastabas, ar rašote ilgus el. laiškus, „Xiaomi Pad 6“ darbą paverčia sklandžia ir efektyvia patirtimi.

Išvada

Nauja planšetinių kompiuterių našumo ir estetikos era "Xiaomi Pad 6" liudija "Xiaomi" įsipareigojimą diegti naujoves ir tobulumą. Šis planšetinis kompiuteris iš naujo apibrėžia, ką reiškia dirbti, žaisti ir pramogauti - nuo moderniausio ekrano ir galingo našumo iki įtraukiančių audiovizualinių galimybių ir elegantiško dizaino. Xiaomi Pad 6 sklandžiai sujungia galią ir eleganciją, todėl jis yra idealus kompanionas profesionalams, ieškantiems aukščiausios kokybės našumo ir stiliaus.

Technologijų entuziastams nekantriai priimant "Xiaomi Pad 6", akivaizdu, kad ši planšetė yra daugiau nei įrenginys - tai pareiškimas apie ateitį, kurioje technologijos ir estetika sugyvena tobuloje harmonijoje. Su "Xiaomi Pad 6" galimybės yra neribotos, o patirtis - nepakartojama. Sveiki atvykę į naują našumo, rafinuotumo ir meistriškumo erą.
Grįžti į tinklaraštį