3 color tablets standing on the table, with keyboard and pen

Xiaomi Pad 6S Pro 12,4”

Xiaomi Pad 6S Pro 12,4” - nauja planšetė visai šalia!

Mi-Home.lt netrukus pristatys naujausią Xiaomi planšetinį kompiuterį - Pad 6S Pro 12,4. Tai modelis, kuris neabejotinai patrauks ne tik šio prekės ženklo gerbėjų, bet ir visų, ieškančių aukštos klasės mobiliųjų įrenginių, dėmesį. Šiandienos straipsnyje atidžiau apžvelgsime pagrindines jo savybes, kurios paverčia jį ne tik puikiu darbo įrankiu, bet ir galingu pramogų centru. Sužinokime, ką jis gali!

Visiškas našumo komfortas

Po estetiška 12,4 colių Xiaomi Pad 6S Pro išore slepiasi galingas Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 procesorius, suderintas su 8 GB arba net 12 GB operatyviosios atminties, užtikrinantis sklandų net ir reikliausių programų ir žaidimų veikimą. Šiuolaikinių specifikacijų nesumažina visiškai nauja Xiaomi operacinė sistema HyperOS, kuri optimizuoja kiekvieno proceso greitį. 6S Pro sukurtas naudotojams, kurie tikisi patikimo našumo darbe ir žaidimuose.

Akumuliatorius, kuris nepasiduoda

Su Xiaomi Pad 6S Pro 12,4 galite pamiršti nuolatines elektros lizdo paieškas. Planšetiniame kompiuteryje įrengta talpi 10 000 mAh baterija, kuri vienu įkrovimu užtikrina labai ilgą veikimo laiką. Dėl to Xiaomi planšetinis kompiuteris yra idealus palydovas ilgose kelionėse ir įtemptomis darbo dienomis. Be to, 6S Pro palaiko itin greitą 120 W HyperCharge įkrovimą, kuris garantuoja, kad jūsų įrenginys nuo 0 % iki 100 % energijos bus įkrautas per 35 minutes!

Sukurta atsižvelgiant į patogumą

12,4 Xiaomi Pad 6S Pro pasižymi ne tik galingu vidumi, bet ir gerai apgalvotu dizainu. Plonas korpusas, slepiantis 50 MP pagrindinę kamerą, ergonomiškos briaunos užtikrina, kad įrenginiu būtų patogu naudotis net ilgas valandas. Naujajame Xiaomi planšetiniame kompiuteryje taip pat galima naudotis naujausiomis 5 GHz Wi-Fi ir Bluetooth 5.3 technologijomis, kurios padidina interneto naudojimo patogumą, funkcionalumą ir naršymo malonumą.

Patogumas ne tik pramogoms

Tokia planšetė kaip Xiaomi Pad 6S Pro 12,4 yra universalus įrankis, kurį galima naudoti pramogoms, darbui ir mokymuisi, suteikiantis neįtikėtino lankstumo kasdieniam naudojimui. Darbui ir studijoms planšetinis kompiuteris tampa mobiliuoju biuru dėl galingo procesoriaus, didelės operatyviosios atminties ir iki 512 GB talpos, todėl galite sklandžiai naršyti dokumentus, efektyviai valdyti projektus ir rengti vaizdo konferencijas su aukštos kokybės vaizdo ir garso įrašais. Dėl nedidelio 590 g svorio jį lengva pasiimti su savimi, kad ir kur keliautumėte. Planšetinis kompiuteris gali pasiūlyti daugybę galimybių - nuo prieigos prie elektroninių vadovėlių ir internetinių mokymosi išteklių, programėlių, kurios palengvina užrašų ir tvarkaraščių tvarkymą, iki interaktyvių kalbų ir švietimo kursų, kurie mokymąsi padaro patrauklesnį ir efektyvesnį.

Prisijunkite prie Xiaomi planšetinių kompiuterių pasaulio

12,4 Xiaomi Pad 6S Pro tikrai yra pasiūlymas, į kurį verta atkreipti dėmesį. Bet jei nebegalite ilgiau laukti, žvilgtelėkite čia ir susipažinkite su daugiau pasiūlymų savo naujam svajonių planšetiniam kompiuteriui iš Xiaomi arba Redmi!
Grįžti į tinklaraštį